Insta-print - Flits en lach.

Omdat wij samen werken met een professionele partner kunnen wij instaprint aanbieden, deze maakt je van elke smartphone een fotobooth. Elke foto die je maakt kan via instagram en onze booth geprint worden! Zo heb je én social bereik én een blijvende herinnering voor je gasten!


-Gratis leverenen ophalen.

-Custom fotostrip voor events, trouw..

-Endless printing tijdens de huur

-Werkt met intagram

Levering en installatie

Bij de basisformule nemen we contact op met jullie om de instra-print te komen ophalen. Dit kan op verschillende locaties in België. ( Mechelen, Antwerpen, Moeskroen, Brussel,...) Als jullie voor de formule Selfy-party of VIP-party kiezen komen we de insta-print voor jullie installeren. De instaprint installeren is heel eenvoudig, dit neemt nog geen 15 minuten in beslag. Het is belangrijk van een specifiek hashtag voor jullie feest te bedenken. Graag ontvangen we die minimum 2 dagen voor jullie event.


Prints

Bij de basis pakketten zijn er 400 prints inbegrepen. Heeft u toch een groter aantal bezoekers/genodigden dan kan u steeds extra prints bestellen. Voor de VIP-party voorzien we een onbeperkt aantal prints!


Social media

De instaprint werkt via instagram op basis van een specifieke hashtag. Zo zet je uw event extra in de kijker.

Vraag en antwoord

Internet?

Om de instaprint te laten werken is een stabiele internetconnectie noodzakelijk. Het beste is een privé bekabeld of wifi netwerk. Indien jullie geen netwerk hebben kunnen wij een 4G wifi router voorzien. Best goed bekijken of er mobiele bereik is op locatie. We kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld indien er geen internet verbinding kan gemaakt worden. Standaard werken we met Telenet operator maar indien nodig en op voorhand gecommuniceerd is kan dit veranderd worden

Hoe werkt het?

Onze instaprint is uitgerust met professioneel materiaal van hoge kwaliteit: een touch screen, en een professionele fotoprinter die onmiddellijk op locatie een onbeperkt aantal foto’s kan printen. (Wens je meer prints, vraag een vrijblijvende offerte aan) Eens de instaprint is opgesteld is het kinderspel, jouw gasten nemen foto's via instagram en vermelden de juiste hashtag. Daarna kan je naar de instaprint om de foto's te selecteren en af te drukken.

Instaprint werkt met Instagram!

Het instaprint concept werkt via Instagram. Het is daarom belangrijk dat uw gasten een publiek profiel gebruiken om foto's op de instaprint te krijgen. Flyers met uitleg hierover kunnen op aanvraag meegeleverd worden.


Zelf een tof idee?

Werk je rond een thema voor je event, trouw, verjaardag of dergelijke. Of het nu rond halloween draait, kerst of andere.. Deel ons jouw idee en wij maken je droom werkelijkheid.
29744836 2103696063197335 6877554832302010608 o
48394029 2289500481283558 3380466229222309888 n


   © Fotografie Dewolf M. 2016