Fotobooth - Flits een lach.

Omdat wij samen met een professionele partner werken kunnen wij onze klanten het huren van een volautomatische fotobooth aanbieden en dit voor al jouw events, zo krijgen de gasten onmiddellijk een blijvende herinnering.

-Gratis leverenen ophalen.

-Custom fotostrip voor events, trouw..

-Endless printing tijdens de huur

-Professionele apparatuur


Props

Wanneer u onze photobooth huurt wordt er standaard een bak met props/attributen meegeleverd. We leveren onder andere brillen, pruiken, hoeden, boa's,...! Heeft u een speciale wens voor een achtergrond of speciale props dan kunnen we vast met een passende oplossing komen. We beschikken over een greenscreen en kunnen zo bijna voor elke mogelijke achtergrond zorgen. Met de juiste props levert dit hilarische beelden op. Vraag naar de mogelijkheden bij je reservatie!


Levering en installatie

Wij leveren bij voorkeur onze booth vlak voor het feest en halen deze ook na het feest weer op. Bij reservering vragen we naar het gewenste leveruur en ophaaluur. We proberen in de mate van het mogelijke deze opgegeven uren te respecteren. Dit doen we steeds in samenspraak zodat jullie niet voor verassingen komen te staan. Voor de installatie van onze booth hebben we een 15-tal minuten de tijd nodig en hebben we 1 stopcontact in de nabijheid van de booth nodig.

Prints

Wanneer u voor een pakket kiest waar prints inbegrepen zijn, kan u genieten van een onbeperkt aantal prints onsite. Heeft u toch een groter aantal bezoekers/ genodigden dan kan u steeds extra prints aanvragen. We voorzien dan een medewerker die tijdig de apperatuur komt voorzien van de nodige zaken. De prints zelf zijn volledig persoonlijk aanpasbaar, we sleutelen aan de prints tot deze geheel naar wens zijn. Huur je de fotobooth voor je trouwfeest en wens je een foto van de trouwdag zelf op je fotostrips? Dit is mogelijk, vraag ernaar bij de reservatie, dan maken we concrete afspraken en dit zonder meerprijs.


Vraag en antwoord

Hoe werkt het?

Onze fotobooth is uitgerust met professioneel materiaal van hoge kwaliteit: een touch screen, een professionele Canon spiegelreflexcamera (dus geen webcam of andere toestellen met een lagere resolutie), en een professionele fotoprinter die onmiddellijk op locatie een onbeperkt aantal foto’s kan printen. (Wens je meer prints, vraag een vrijblijvende offerte aan) Eens de foto booth is opgesteld is het kinderspel, jouw gasten nemen plaats voor de camera, kiezen de juiste accessoires, volgen de stappen op het schem, Cheese!

Wat zijn de mogelijkheden?

Naast printen op locatie hebben we ook verschillende share mogelijkheden, dit via FB pagina, FB profiel, mail,…. En zoveel meer. Heeft u speciale wensen, een specifieke achtergrond, greenscreen met keuze thema’s of een branded fotobooth, vraag vrijblijvend een offerte aan.


Zelf een tof idee

Werk je rond een thema voor je event, trouw, verjaardag of dergelijke. Of het nu rond halloween draait, kerst of andere.. Deel ons jouw idee en wij maken je droom werkelijkheid.

Graag iets anders laat het ons weten.14224882 1808364229397188 7179286110428188707 n
60804764 2392902920943313 7788166710116220928 n


   © Fotografie Dewolf M. 2016